Jobbet!



Mirakelmorgon

Idag var det tungt att gå upp men det var bara att bita ihop och hålla färgen. Det är väl vädret som gör en så seg och man känner sig lite småsjuk. Jag har varit ute och gått med Princeton, efter det tog jag ett varmt bad och sedan en god äggfrukost. Mirakelmorgon om ni frågar mig! Snart ska jag bege mig till jobbet och jobba 12.30-21.30, älskar mitt jobb!!

Jag kommer vara själv hela kvällen sen då Andreas ska på klassfest, ska bli rätt skönt ändå, måla och greja i lugn och ro :)

We found love



Sweet coffeebar




Jag trivs så himla bra här i Göteborg så det finns inte.. Jobbet är jättekul och personalen är hur härlig som helst! Nu har jag jobbat där i 2 veckor och jag börjar kunna mer och mer. Det är svårare än vad det ser ut att jobba på café kan jag ju säga.
Jag jobbar på ett café som heter Sweet coffeebar och ligger på Brunnsparken, alltså mitt inne i stan. Så det borde ni besöka om ni åker till Göteborg! Supergod mat och inte tala om milkshakesn!!! GAAASCHH såå goda!!

Jag ska försöka bli bättre på att blogga men är så uppe i lägenheten ;P

Du är liksom bäst



Paulina Edström Lundell


Fick order att blogga mer!

Fick en order av Frida att blogga så då vart man ju tvungen att göra det! :) Som ni redan vet så bor jag nu i Göteborg och vi har fått upp alla möbler och prylar från kartongerna. Nu är det bara soffa, soffbord och matta som ska införskaffas plus att vi ska måla om i sovrummet och köket. Så fort att är klart så ska jag lägga ut bilder! Kan ju säga att jag trivs som fisken och lägenheten och området är sjukt mysigt. Visst saknar jag redan mina vänner i Halmstad/Hylte/Kalmar/Växjö, men ni har lovat att komma upp och hälsa på ;)


Här är en bild sen vi var ute och gick imorse, kolla utsikten som ligger 100 meter från läggen!!!! Awesome!!!


Då har man blivit göteborgare!



Älskar Maria Montazami!

Hon är ju underbar Maria Montazami! Hennes nylanserade läppstift ska ligga i min nessesär innan detta året är slut!

Just when I felt giving up on us, you turned around and gave me one last touch



Inte lätt att somna ensam

Borde egentligen sova nu men jag kan inte. Det är så tomt och det ekar i lägenheten då andreas tagit alla möbler förutom soffan oh tv:n då. Kan erkänna att jag är lite rädd också, känns som att så fort jag stänger ögonen och öppnar dem igen så ska stå det någon och kolla på mig. Jag vet att jag är sjukt barnslig men jag är så jäkla rädd, Haha! Jag är en sån som kollar under sängen (i detta fall soffan) innan jag går och lägger mig så inte det ligger någon väldtäktsman eller så där under. Kan ju säga att det är en jäkla tur att jag har min lilla underbara hund jämte mig om natten, annars hade det nog aldrig gått att somna.
Hepp, jag gör ett nytt sovförsök!


Godnatt godnatt!

Fredagsmys

Hej på er!

Vilket härligt väder det är idag med sol, dock blåser det lite men jag är på härligt humör! Sitter och dricker kaffe och äter fil på balkongen, mysigt! Snart får jag finbesök! Och ikväll kommer min älskling hem!!!!


Sleep tight

Nu ska jag sova! Godnatt på er!


Vad man har förändrats



Har var man då en fjortis som snart skulle gå ut 9an. JA jag var sen i utvecklingen. Tryckte upp brösten upp till hakan och hade alltid ljusrosa läppstift. Thank gaaaad att jag har kommit över den tiden! haha!


Här då, två små pluttiga tjejer alltså jag och Frida tror det va när vi slutade 9an? Ja små ser vi ut iallafall.


Börjat 1an på gymnsiet och flyttat hemifrån och här sitter jag med Therese och dricker öl kl 7 på morgonen, tror det skulle vara studentfest på kvällen ;P Snacka om sönderblekt hår, USCH!!!


Redo för nyår 2008


2an då man satt och poserade i camen dagen i enda, haha dock gillar jag fortfarande att ta egobilder, hihi!


Här har vi bytt lägenhet och jag har precis slutat 3an, happy girl!

Jag idag då! Va fasen jag har solbrillor på ALLA bilder som är hyffsat nya, varför?

Saknar dig




Saknar min man sååååå mycket, men imorgon får jag äntligen träffa honom igen! :) Ska bli så mysigt, han ska laga god mat, vi ska ta något glas vin och så ska vi bara mysa och prata om allt möjligt. Vi ska ju fira lite att han börjat skolan och jag fått jobb på ett sjukt mysigt café med urgullig personal och chef. Nu längtar jag bara till att vi ska flytta också sen så bööörjar viiii!!!! Nu känns allt mycket bättre än det gjorde igår och jag är jätteglad!

Oj va jag tjatar om Göteborg och hur mycket jag saknar Andreas och blablabla men så är det! haha!

Nu något helt annat! Har lagt upp min systemkamera på Tradera och budgivningen är i full gång, superkul! Verkligen en bra sida att sälja och köpa grejer på, love it!

Drive Angry

Kollade på Drive Angry i förrgår och jag tyckte faktiskt den var helt ok, mycket blod och action men det gillar jag! Haha! Tycker ni ska ta er en titt på den. Varning för mycket naket!!


Imorgon kommer han hem

Redan torsdag idag, helt sjukt vad veckan gått fort utan att man har gjort någonting. Skulle egentligen på ett träningspass med linda i morse men det fanns inga roliga pass kvar, så får ta ett efter helgen istället! Nu sitter jag iallafall och trycker i mig en omelett med broccoli och blomkål, ganska gott om ni frågar mig ;)

Annars händer det inte mycket för mig idag kanske träffa Julia en stund sen och imorgon kommer äntligen Andreas hem, vilket pusskalas det kommer bli!!

Bloggar jag läser


Någon som undrade vad jag läser för bloggar, så här är dem jag tycker är roliga och bra!

Tildafingal.blogg.se
Fridisch.devote.se
blondinbella.se
paow.se
gynning.net
sarahbladh.blogg.se
kenzas.se
deddenisen.blogg.se

Hur söt är han inte?!



Hur snygg är inte Andreas Wijk och vilken underbar röst!!!

Tankar...

Känt mig så ensam den senaste veckan. Bara suttit hemma har inte haft orken att ta tag i mig själv vilket är dumt! Men det är så tomt här i lägenheten utan Andreas. Ingen som håller om mig när jag ska sova, ingen som pussar mig och säger hur mycket jag betyder, ingen som ligger och kollar på en när man vaknar eller som man kan hålla om när man vill ha närhet. Visst har jag min lilla hund men han kan ju inte riktigt säga vad han tänker på eller hålla om mig. Snarare jag som håller om honom.
Jag vill inte att ni ska tycka synd om mig, för sånt gillar jag inte och det är inte det jag är ute efter heller för den delen. Jag vill bara skriva av mig lite. Kanske är det så att jag är nervös inför flyten till Göteborg, känner mig ärligt talat lite rädd för att jag inte kommer trivas eller att jag inte kommer lära känna nytt folk trots att jag är en väldigt social person. Dock tror jag att det är nyttigt för mig att prova på något nytt och spännande, jag är modig måste jag intala mig själv, det är bara så. Positiva tankar, det här kommer bli bra, kom igen nu Maria det här klarar du!
Pratade med Andreas innan som ni vet redan flyttat dit, han trivs redan superbra på universitetet, så det är jag ju jätteglad över. Han förtjänar allt gott min lilla älskling. När du är lycklig så är jag! Allt kommer bli bra, allt ska bli bra!



ögongodis




RSS 2.0