Nu gäller det!

Hej vänner!

I slutet på september flyttar jag, Andreas och Princeton till Göteborg. Jag har fått jobb på ett café och börjar på Måndag. Andreas ska plugga. Jag är verkligen super glad och ingen trodde att vi verkligen skulle flytta eller att vi skulle fega ur men NEJ vi vill börja om från början, följa våra drömmar. Det är ett steg in i vuxenvärlden att lämna vårt trygga Halmstad för att börja om i Göteborg. Vi vill ha vårt eget liv utan att behöva vara beroende utav föräldrarna som man lätt kan åka hem till här i Halmstad. Men nu är det VÅRT liv och VÅRA drömmar! Visst är man lite nervös att man inte ska trivas men det tror jag att vi kommer göra. Göteborgare ska ju vara Sveriges gladaste folk trots allt :)

Något som jag kommer sakna otroligt mycket är mina vänner. Usch, sitter just nu med tårar i ögonen för att det är ni som gjort mig så stark. Jag hoppas att ni kommer upp och hälsar på i Göteborg och att allt kommer vara som förut trots att jag bor i en annan stad och jag kommer givetvis hem så mycket jag bara kan. Ni vet att jag älskar er och jag kommer ALDRIG att glömma er.

Här kommer några minnen






















Förra helgen

Förra helgen var vi och firade sötisen Julia som fyllde år. Sjukt god mat, mysigt sällskap och mycket skitsnack. Så var kvällen/natten fullbordad!

Här kommer lite bilder jag snodde från Julias blogg juliiias.blogg.se


Födelsedagsbarnet




Mys på stranden ikväll



Idag är det onsdag och jag har varit hemma i Hylte sen i söndags men ikväll ska jag äntligen in till mitt egna hem. Eller kommer kanske inte vara hemma så mycket för jag och Lisa ska sätta oss på någon strand och äta, dricka och snacka skit. Man måste ju passa på att göra mysiga saker nu när vädret är kanon, 25 grader och 20 grader i vattnet kallar jag svensk sommar! Jag hade förlorat hoppet om värme men de verkar ha vänt så nu är jag inte så sugen på en utomlandsresa längre :)


Min lilla hjärtegull





RSS 2.0