The love of my life

Det är 5 år sedan jag och andreas blev ett par. Vi har haft 5 underbara år tillsammans och förhoppningsvis kommer vi ha 5, 30, 50, 70 underbara år till. Jag älskar dig Andreas Larsson, du är min hjälte, min ängel, mitt liv! Utan dig hade allt varit så mycket svårare, tack för att du ställer upp för mig och fram för allt tack för att du är min bästa vän!





I helgen kommer Julia <3

Jag jobbar mycket just nu därför blir det inte så mycket update. I helgen kommer min älskade vän Julia upp och helgen är planerad in i minsta detalj. Hon kommer på fredag kväll då vi ska ta några glas vin tillsammans med Bianca och kolla skräckfilmer all night long (vi älskar skräckisar!) På lördag blir det till att åka in till stan för att luncha och shoppa, sedan hem för att fixa oss och och förfesta hos Marcus, sedan bär det av till Avenyn och Park Lane!






Rykande fart

Redan Måndag igen, sjukt va dagarna går fort. Snart är det ju december och jul. Igår va jag och Sandra och andreas och åt tapas och gick förbi NKs stora julpyntade fönster, där julmusiken dånade och tomtarna rörde sig i fönstret. Riktigt maffigt!! Ska försöka gå på julmarknaden på Liseberg detta året, har hört att det ska vara sjukt mysigt?!
Har lite smått panik över att jag inte köpt en enda julklapp ännu, kommer bli stressigt i december! Dock är det skönt att veta ungefär vad jag ska köpa till alla :)




Nej,nu måste jag fixa mig för snart börjar jag jobba! Har stängning idag!

PUSS

Breaking Dawn

Idag ska vi kolla på Breaking Dawn!!!!!! Va jag längtat!!


..



Mår hemskt illa av att se detta!!

Jävla helvetes männsikor det finns!! Stoppa in cirka 10 hundar i en liten bur och säljer för att ätas, FYFAN!! Ibland är människor äckliga! Detta händer mest i Asien, detta MÅSTE fan stoppas. JAG SPYR!!!!!!


Really need a new beautiful bag

Är verkligen i behov av en ny väska, min Guess väska är riktigt sliten nu och jag vill ha en lite dyrare bara för att jag använder dem flitigt och då är det okej att lägga pengar på det! Frågan är vilken jag vill ha och vilken storlek som är bäst. Älskar ju Marc Jacobs enkla väskor men också Guess väskor med detaljer och givetvis stilrena chanelväskor är hur snyggt som helst! What to do?
Kan ju säga så här att om man bor i en stad där det finns NK så är det väldigt svårt att hålla sig borta från dem "finare" affärerna och destu svårare att gå ut tomhänt.






Hela gänget

Hela gänget samlade hos mig i helgen, det var grymt kul!!!!


.

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag


Kissie, för smal

Jag satt och lästa Kissies blogg här om dagen, jag tycker faktiskt att den är rätt bra, hehe! Iallafall min pojkvän fick syn på denna bilden och han skriker typ ut. FYFAN va smal hon är!!!! Inte snyggt!
jag frågade vadå det är väl snyggt att vara smal? Ja, men inte så smal, asså en kille vill ju ha något att ta i, man vill inte ligga med en speta i sängen!
Och vet ni va? Jag håller faktiskt med andreas.


Vältränad är bra men inte spinkig helt enkelt! You go girls!

Myser med min lilla vovve

Jag myser med min lilla vovve medans Andreas och hans klasskompis Marcus pluggar.
Värmedyna på magen och tända ljus så är man hemma!

5 November


Godkväll allihopa!

Idag har jag jobbat 12-19.30 med mina underbara arbetskolleger. Det va så skönt att sova ut i morse, gick upp klockan 10.30 och kände mig helt utvilad, vilket jag nästan aldrig gör annars. När jag kom hem från jobbet så hade Andreas både tvättat och städat lägenheten, hur bra man har man har man inte liksom?!

Det blir iallafall en lugn kväll ikväll, bara myser framför tvn. Hade tänkt kolla några Gossip Girl avsnitt om jag nu orkar. Sparar mig nämligen till nästa helg då heela hyltegänget kommer upp och invaderar oss :) Typ 10 tjejer varav två gravida så får väl räkna med två bebbar också. Det blir till att äta gått och dricka gott, sedan utgång (givetvis ska inte dem gravida flickorna dricka eller gå ut!) Underbar helg väntar men först en veckas jobb!



Godmorgon!

Vaknade av att det ringde på telefonen, då vart det en teliagubbe som kom och fixade vårt bredband, finally!!! Snart är det dags för mig att ta bussen till jobbet, har dock sjukt ont i magen och det känns som att jag kommer avlida på väg till jobbet ;P FYY!!! Ja det är mensvärk!!! Det blir till att knarka panodil i en vecka framöver, kul.....




Godnatt Göteborg



jobbutgång

I helgen vart hela jobbgänget ute på Halloween! Sandra Elfgren, pärlan <3


Hard rock cafe


Här är en bild från igår då jag och Bianca bestämde oss för att gå till Hard Rock Cafe :)


Myser med min pojkvän!

Dålig update men jag har jobbat och jobbat, idag har jag dock varit ledig. Jag och andreas började dagen med en powerwalk och sedan gjorde vi hembakade scones. Annars har vi bara tagit det lugnt och nu ligger vi och myser framför tvn. Ska snart dra oss till stan för att lämna en nyckel till jobbat!

RSS 2.0