....


Nu tar jag helg! hörs när vi hörs! :)

PUSS

Megamind



Ear cuffs




Jag älskar dig



Min fina pojkvän, kanske säger jag det inte tillräckligt ofta men vill att du ska veta att jag älskar dig. Du gör mig så glad min lilla "Harald tvålfager". Det är du och jag, vi kan bli fulla ihop och göra sjukt märkliga saker, flumma runt i lägenheten, reta varandra, skratta med varandra. Visst bråkar vi rätt mycket men vi vet alltid vart vi har varandra.
 Andreas Larsson, Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3


ciaao

Jag lever! Mycket på jobbet bara! Ledig imorgon. ciaoo


strunta i vad andra tycker

Asså okej, rökning vet vi alla att det är sjukt farligt, likaså att leva över huvudtaget man kan ju få en tegelsten i huvudet bara man går genom stan, eller ramla i en brunn, snubbla på en sten och slå i huvudet och dö. Bli påkörd, ja you name it! Så snälla rara ni som håller på och säger att ohh äckligt att röka och blablabla.. sluta låt folk välja själva, har man börjat med en så dum sak får man skylla sig själv men man är ingen dålig person för att man röker! Och ni som säger killar gillar inte tjejer som röker, VA FAN dra alla över en kam?!! Tycker kanske att om man hänger upp sig på någon som röker eller dömmer någon utan att känna personen har mycket fel och kanske borde tänka på vad som kan stå fel med en själv istället för att bry sig om andra så..
Man kan bara vara sig själv och ingen annan så tänk på att ingen kan dömma just dig för vad du gör och inte gör.. Usch, va irriterad jag blir, haha.. skönt att skriva av sig! :)


Mattes lilla sötnos



Hittade en bild från lördags när jag och Princeton väntade på bussen, haha så söt han är! :) Han satt verkligen och kollade efter den och sen kollade på mig. Sedan tog han kopplet i munnen och hoppade ner när han såg att bussen kom, söt han är min lilla Princeton <3

Kolla in Gratis Bio

Skulle bara tipsa om att ni borde bli medlemmar på Gratis Bio och få gratis biobiljetter, där finns fullt med roliga erbjudanden och tävlingar för att samla poäng! Kolla in den här

 

Inte riktigt kry

Det är lite segt på jobbet, håller på och kopierar en hög med papper. Ska snart ha frukostrast.  Vill typ hem nu och sova för är inte riktigt frisk, känner mig hängig och har ont överallt :/ Klagande de va på mig idag men så är det när man mår dåligt!



PUSS

Can't care less



Presenter

Här är några av mina presenter!


Av min älskling fick jag converse och en middag på wildwest när det passar. TACK älskling!!!!<3


Av min underbara bror fick jag presentkort på synsam på 2500:-!!! så ska köpa ett par solbrillor till somaren :D


Av mammas kompis fick jag ett jättesött rosa badrumssett. :)


Av kusinerna fick jag den söta skålen
Av andres kompis fick jag vin och av Mattias fick jag också vin :)


Av tjejerna och Fabbe, Ivan och Hampus fick jag ett presentkort på bolaget, vilket är perfekt! TACK!! <3

Av andreas mamma och hennes kille och Alexandra och hennes sambo fick jag denna jacka, perfekt! :)


Av min brors flickvän fick jag en söt ring :D


Av mamma och pappa fick jag ett jättefint silverhalsband (dålig bild dock) Tack världens bästa föräldrar!


Mammas bästa vän gör behandlingar så jag fick en ansiktsbehandling och make up av dem, tack! :)

Och så fick jag massvis med pengar! :D

Jag fick även en resa till London av mina päron så jag kan hälsa på frida! :)


Va kul man kan ha!






PUSS


Systembolaget

Tänk att jag redan är 20 år, helt ofattbart!! Det får bli att köpa ett lager efter jobbet, kommer kännas konstigt. Men väldigt kul!! :)


PUSS

Sammanfattning av helgen!

Ojoj, förlåt för dålig update men min helg har varit fulllspäckad. I fredags vart jag och åt på Gastons med Linda och Emma. Sedan blev det till att gå hem till viktor där min pojkvän och några av hans vänner satt och förfestade, så vi var lite med dem innan vi gick till Moon. Hade jättekul!
Vaknade bredvid min boy på lördagen riiiiiktigt bakis men fick bara skynda mig iväg till Studio Hair And Beauty där Amanda gjorde mitt ursnygga hår! Tack tack tack <3 Jag är såååååå nöjd!
Efter det iallafall så var det bara till att åka hem och börja med maten och fixa sig. Sedan kom folket att vi fick plats 13 stycken i vår lägenhet är ju lovely! Fick jääätefiiiná presenter!
Vi åt och drack och hade riktigt kul och blev riktigt dräggiga allihopa! haha!
Söndag var det släktkalas då mamma höll ett jättefint tal till mig och jag fick skitfina presenter (visar i bilder senare idag!) Goda smörgåstårtor, härligt folk och vi hade även 10 frågor om mig som alla fick svara på och se hur väl dem känner mig. Under hela dagen blingade mobilen på och på min facebook blev det överfullt av gratulationer, sååååå kul!!!  Tack för allt och tack för att ni finns i mitt liv!


Lördagsbild på mitt snygga hår!


Min outfit på släktkalaset, klänning från Nelly.com


PUSS


@ work




Sitter på jobbet och har inte jättemycket att göra. Började klockan halv 10 idag för att jag behövde plugga teori på morgonen. Sista jobbedagen för den här veckan, SÅ SKÖNT!
Har nyss pratat lite med Nathalie på chatten och fy fasen va jag saknar den härliga tjejen. Hon har bott i Jönköping ett tag och nu bestämde hon och Fagge för att flytta till Kalmar, så där kommer jag spendera så mycket tid jag bara kan i sommar. Tänk va skönt att bara åka över till Öland och ha det sjukt mysigt. 
 Ikväll blir det iallafall till att åka hem till Andreas mamma och äta kvällsmat sedan ska jag kanske gå och kolla läget på mårtensson, se om det är något drag :) Annars så blir det en huffsad lugn kväll..
Imorgon blir det upp tidigt för att springa en runda och sedan fixa sig och åka till Hylte på begravning.. :/
På kvällen där sedan blir det till att äta på Gastons med Linda och Emma kanske enminiutgång men ska försöka komma i säng i tid så jag kan vara utvilad till på lördag då jag ska upp och vara hos amanda och fixa håret vid 10 sedan hem och fixa smink och kläder sen fixa klart med maten, tur att jag får hjälp av tjejerna. Efter det börjar väl lite folk att strömma in i lägenheten och då blir det FEST, MOON!
Söndag är ju min födelsedag och då blir det släktkalas hemma i Hyltebruk!

PUSS

Ny design

Bytte design som ni kanske ser, den första va skitsnygg men kändes lite mörk nu till våren. Det är mycket som måste finjusteras på bloggen men det är som sagt på gång! Jag atr det som det kommer!

Ikväll kommer Camilla och kanske julia på visit och håller mig sällskap under Halv 8 hos mig och Big Brother, jag är seriöst beroende utav Big Brother och mina favoriter är Peter, Björnen och Maaaatiiin.

Nej vet ni va nu slutar jag jobbet så jag ska traska till bussen så hörs vi senare!

PUSS


På jobbet




Såhär skabbig ser jag ut på jobbet, sitter ju bara på ett kontor så känner att jag inte behöver fixa mig så värst mycket. På morgonen sminkar jag mig bara med lite puder sedan går jag. Därför går jag bara upp en kvar innan jag måste gå till bussen. Mitt hår känns just nu som ett smörpaket, jag har spillt kaffe på min tröja (igen) och jag är allmänt ovårdad. BLÄÄ!
Nu går jag och tar en till kopp kaffe!

PUSS

BLOPPIS DEL 1


En vit söt klänning från sisters med gulliga virkade detaljer
Storlek S
Använd 1 gång
80kr


Jättesöt korallfärgad klänning SÅLD!
Aldrig använd!
Storlek
S
80kr



Klänning från Monki
Storlek
S
50 Kr


En riktigt läcker festkavaj SÅLD
Använd ca 2 ggr
Storlek
S
80 Kr


En snygg klänning med mycket bling bling
Använd 1 gång
Storlek S
80 Kr



En klänning i siden med söta blommor på
Använd 1 gång
Storlek
S
80 Kr

Vill ni se hur det ser ut på eler har några andra frågor så maila mig!
Om ni är intresserade av någonting så maila mig på
[email protected] 

PUSS


Vilket dilemma!



5 dagar kvar tills jag fyller 20 år! :) Ska till Amanda på Studio Hair and beauty klockan 10 på morgonen och fixa håret så man blir snygg till kvällen. Frågan är vad man ska ha på sig? Klänning? blus, shorts och stumpbyxor? kjol och topp? svarta byxor, topp, kavaj? usch, så svårt! Vilket dilemma, haha!
Men idag är det tisdag och jag ska städa hela kvällen och hinna med en springrunda!

PUSS


Ursäkta

Det går tyvärr inte att öppna flikarna här på bloggen ännu, men det är på gång! :)

PUSS


Godmorgon

Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra!
Jag har iallafall sovit som en stock inatt och hade ingen list att gå upp en den stora sköna sängen klockan 05.30 imorse. Skönt att jag har piggnat till mig nu.
Igår var Julia och Emma hemma hos oss och kollade på Big Brother, fasen vilka konstiga deltagare det är med! Men jätteroligt att kolla på!
Idag blir det en springrunda och lite mys hemma. Bara två jobbdagar kvar sen är det helg för min del. Har tagit ledigt på fredag för att jag ska på begravning, mer går jag inte in på..

NU blir det frulle, hörs efter den! :)

PUSS


ska man ha en bloppis?

Ska man ha en bloppis?


Kom nu våren!




Black swan

I fredags hade jag ju myskväll men Julia, då kollade vi på Black Swan, en riktigt bra film och Nathalie Portman är ju inte lite bra skådespelare heller! Hon är nog en av mina favoriter! Den handlar om belett, visst de låter sjukt tråkigt men NEJ den var riktigt bra!


PUSS


Östra stranden

I lördags var jag med Emma på stranden med hundarna, som dem sprang när kopplen åkte av. Princeton fick ryck och sprang runt utan att stanna typ en halvtimme för han va så glad. Haha!



Princeton och Knut kramas



PUSS

Maria tipsar!

Måste bara tipsa om min favorit perfym Viktor Rolf, Flowerbomb. Den är sjukt god och håller riktigt länge. Det doftar som den heter blommor. Denna lilla vacka flaska kostar ca 600 kr i affär. Jag har haft denna perfym sen min pojkväns syster tipsade mig om de för typ 3 år sedan. Men jag lovar att ni kommer gilla den för det är en 10 poängare!


PUSS


Innan vi stack igår

Innan vi stack igår så lockade jag till håret.. Hade iallafall en trevlig kväll med många mysiga människor. Jag gillar falkenbergare, visst dem är en grupp i sig men mycket bättre och mer tillmötesgående än halmstadfolk!




PUSS

Nu drar jag och älsklingen..

Nu drar jag och älsklingen iväg på födelsedagsfest i Falkenberg!



Hörs imorgon!

PUSS

Nu vill jag hem..




Nu vill jag sluta jobbet och gå hem till min lilla Prins som ligger hemma i lägenheten, tack camilla som gått ut med den lilla idag <3
Jag vill hem och springa en runda, sen städa och sen duscha och invänta Julia. 1 timme kvar, låt den gå fort!

PUSS

Myskväll med Julia

Ikväll blir de mys med den här lilla blondinen Julia. Ska äta massa nötter , kolla film och dricka mängder med kaffe och bara snacka skit som i brukar göra! Sååå mysigt! Lugn och skön fredag för en gångs skull är rätt skönt ändå!



PUSS


You look good, man!

Ja, vänner jag är kär i Robert Pattinson, jag tillhör fjortisgruppen som typ bölar så fort han kommer på duken. Biter mig i läppen när jag ser bilder på honom. Twilight filmerna har gjort honom oehört sexig. Jag får rysningar när jag ser honom. Grejen är att han har ingen kropp som jag brukar gilla men hans snygga face och hans personlighet i tv osv gör att man bara vill ha honom. Förlåt Andreas men du vet vad jag tycker om den här underbara varelsen, när sista delen av filmen kommer så komme jag och min även så galen i "Edward" vän Julia sitta på första prämiären och få gåshud genom heeela filmen.



PUSS


Nyss hemkommen


Hej kompisar!

Nyss hemkommen från en mässa och en mysig fika med Camilla och Daniel.
Nu ska jag sätta igång och städa den här förbaskat stökiga lägenheten, jag förstår inte hur den kan bli såhär stökig???!! Blir galen! Tycker jag städar jämnt men så är det lika stökigt efter en timme igen! Men det är väl bara att sätta igång då.



PUSS

Märkligt

Så konstigt, jag vägde mig nyss här på kontoret och jag hade gått ner 2 kg. Grejen är att jag inte vart nyttig alls typ. Ute och sprungit nån gång innan frullen bara så det är märkligt, men jag är glad! Mitt mål är att väga 55, alltså 3 kg kvar att gå ner om jag ska få kroppen jag vill ha. GO, GO, GO MARIA!



PUSS


Desperat

Jag vill verkligen ha den här tröjan, men vart finns den??? I NEED IT, GOT TO HAVE IT!!


PUSS


Inredning




Fy tusan va jag älskar inredning, vill bara shoppa nytt nytt nytt till lägenheten! Får väl lugna mig lite..

PUSS


Frukostförslag


Här kommer lite nyttiga frukostförslag

Kickstart med alger
1 msk Mighty Greens
1 Skalad citron
1 Skalad mango
1/2 Glas vatten

Gör såhär:
Kör citronen och mangon i mixer blanda sedan ner detta i 1/2 glas vatten och vispa ner Mighty Greens. Detta är för matsmältningen.

Omelett
4 ägg
1 tomat
1 näve spenat
2 msk fetaost
4 skivor lök
Oliver
olivolja
salt och peppar

Gör såhär:
Blanda ägg, spenat, salt, peppar i en bunke. Häll olivolja i en stekpanna och häll på blandningen till det blir gyllenbruns och fast häll sedan på fetaost, oliver, stekt lök och skiva tomat över. Detta blir en nyttig och god frukost.

Fruktsallad
1 Äpple
1 Päron
1 banan
1 dl lättyoghurt
1 dl Hallon/blåbärsmix
1 msk hacckade valnötter

Gör såhär:
Skiva äpple, päron och banan. Blanda detta i en skål, häll på hallon/blåbärsmixen yoghurten och toppa med valnötterna. Detta står man sig ett tag på och får en extra energikick.

Innan träning drink
1 Banan
1 Apelsin
1/2 Mango
1 dl vatten
2 skopor glutaminpulver

Gör såhär:
Mixa allt och drick innan träning!

PUSS

Dödstrött

Sitter på jobbet nu och dricker lite kaffe. Är sjukt trött, vet inte vad som är med mig är trött konstant nuförtiden. Dock höll andreas på att prata med mig när jag bara ville sova, haha!
Idag är iallafall Julia hundvakt för Princeton vilket är skönt, så härligt att ha vänner som alltid ställer upp! Så ikväll blir det mys med Julia framför halv 8 hos mig och big brother. Lite god mat och skitsnack är pricken över i:et.


PUSS


och just nu...


Sitter jag med lite god husmanskost, potatis, brunsås, fläsk och lök. Mycket gott! Tog mmin även ett glas rött för att jag ska kunna somna gott :)

Myyyyyyssss..





Har nyss satt in allt i diskmaskinen och sätt på så ingen disk, sköönt! Nu väntar tvätten!

PUSS


Dagens outfit

Idag var det möte på jobbet så då fick skjorta och kostymbyxor åka fram.




PUSS

Lyxig frulle




Ja, det här åt jag till frukost, mumma!!

PUSS


Godmorgon!

Idag vart det sjukt svårt att komma upp ur sängen, den va så varm och go och det gjorde de ju inte lättare att Princeton låt vid magen på mig och värmde så skönt.. Men det var bara att ta tummen ur och gå upp!


PUSS


Lugn fredag

Skönt att det är fredag idag! Ikväll blir det en lugn kväll, ska hem till Camilla och titta på film och äta onyttigheter. Käns skönt att fredagen är lite er vilodag och det blir mer fest och annat kul på lördagar!
Jag funderar på en pizza till kvällen men känns väldigt onyttigt så kanske blir en sallad, vem vet?!
Slutar iallafall kl 14.00 idag vilket är sjukt skönt! Ska hem och mysa med andreas och princeton innan jag drar mot Vilshärad. Kanske hinner kolla på Devil, en rysare där typ 5 pers blir instängda i en hiss och det händer massa läskiga saker..


PUSS


Hallo you!

Kolla in den här sötnosen!



PUSS


Halmstads blodbad






Så här kan det gå när man ska plocka upp glas från marken...

lite ego får man va






Spagetti och köttfärssås

ohh, va gott det va men spagetti och köttfärssås! Mumma!
Ja som ni kanske förstår så åt jag nyss det och nu så sitter jag och inväntar Julia som ska komma med grädde så ska vi äta jordgubbar med vispgrädde, hur got låter inte de va???
Annars gör jag inte så mycket myser med min lilla vovve och städar lite..



PUSS

Vilken resa...

Massa Napa bilder.. Men vilken resa det va och med världens bästa vänner! <3













PUSS

Ensam med Princeton ikväll

Ikväll ska jag vara ensam i lägenheten eller inte helt ensam för Princeton är hemma men Andreas ska jobba natt så jag får väl sysselsätta mig med något, typ gå en lång runda med prinsen och sedan ta ett bad och kolla en film samtidigt. Eller baka lite kanske, hehe.. Ringa hem en kompis hade ju också varit mysigt, men aldrig någon som pallar ta bussen :/ jaja, får se vad kvällen har att erbjuda.. Lägger nog upp lite smycken jag gjort sen så ni får se!


Min surikat bebis..

PUSS


Tatuering bokad!

Förresten jag har bokat tatuering nu, så i början av april minns inte exakta datum nu men bokat och klart iallafall :) Så kul!! Det blir på sidan av magen eller på revbenen som jag visat innan. snyggt!
När jag gör den så bokar jag in 2 till när jag är där. Han är grym tatueringen!!

PUSS


Pistol





Ett örhänge jag gjorde igår med en pistol och några kedjor som hänger när längs med.. Snyggt att bara ha en sån och en silverpärla i andra örat. Har även gjort med fjädrar i.. snyggt!!!

PUSS


Måndag = Ingen bra dag

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag på jobbet.. Min dag har börjat sjukt dåligt, när jag kom till jobbet för att larma av och så, så trycker jag fel och larmet går på och det verkligen tjuter i hela huset. Jag blev verkligen livrädd, ringde pappa så han hjälpte mig stänga av de. Sen va de lugnt. Men när jag kom in på mitt kontor så hade jag tappat bort mitt lösen till datan där jag jobbar. FAAN! jag fick ringa chefen så han fick hjälpa mig. sist men inte minst när jag skulle dricka kaffe och har vitt på sig och på något sätt missar jag alltid munnen så min tröja är numera brun.. Ja ni kan ju tänka er själva hur irriterad jag är..



PUSS


En katt fångad i en hunds kropp?

Min hund verkar tro att han är en katt, ofta en hund sitter och spanar i fönstret, hur ofta ser man det liksom?



Haha fick kort precis när tungan åkte ut, klockrent. Bilden tog jag nyss här på jobbet!

PUSS


Odjur




Ja, damer och herrar så här läskig ser jag ut när jag vaknar på morgonen. Haha! Ibland blir man ju rädd för sig själv ;P Ne, så farligt är det väl inte men tur att det finns smink!
De var bara de jag ville säga! Hehe..

PUSS


Min ängel

Hej hej!

Läget en dag som denna?

Trist väder, kallt men jag är ändå på bra humör. Vet dock inte varför men kan va för att min lilla vovve är hemma med mig! Då blir alltid allt mycket lättare.




Min söta vovve älskar att pussas och kramas :)

PUSS


Förresten

Den nya designen här på bloggen har Paulina gjort, tack hjärtat!


Paoulina.tumblr.com


PUSS


Beach 2011

Efter jobbet ska jag springa en rund och sedan laga grönsakssoppa, gött!
Beach 2011!



PUSS


Rosa läppar

Är ju bara grymt snyggt med rosa läppar, både till fest och till vardags jag anväder alltid Viva la divas läppstift. Sjukt bra är dem!




PUSS


God morgon!

Sitter på jobbet nu..


En morgontrött bild på mig

PUSS


kan det bli som förut..

Kan det bli som förut igen, önskar jag kunde gå tillbaka..


RSS 2.0