.....

Testingtesting...

ear cuffs

JAG ÄLSKAR EAR CUFFS!!!! :D


Vackrast i värden



Finaste, vackraste, snällaste, gosigaste, bästa hunden som finns!
Mamma älskar dig Princeton <3

PUSS



Kom igen nu!

När man kollar igenom gamla bilder och hittar en sånhär så ångrar man all onyttig mat man ätit dem senaste åren och den mängd alkohål man druckit..


Men så är man ju päväg till det bättre igen! :) Då tar vi en springrunda efter jobbet!


PEPPING PEPPING!!!


Vilken helg!

Hej allihopa!

Min helg har varit GRYM! I fredags hade jag, Julia och Camilla myskväll. kollade på film och pratade skit!
I lördags var det tjejmiddag hos Jennie i Varberg, hon fyller snart 25 så firade henne. Hon är frisör så hon gjorde en romantisk uppsättning på mig. Efter tjejmiddagen åkte jag hem till Halmstad för att sova men bestämde mig för att gå ut och möta upp Camilla på MOON. Jäkla va kul det va där inne, jag har nog aldrig haft så kul där som jag hade i lördags!!! Efter en låååång nattas dansning så somnade jag och camilla bums i min säng :)
I söndags va det bakis bakis bakis häng i soffan med några goa serier och pizza!





PUSS


Girls night in my place

God morgon!

Uppe med tuppen som vanligt, sitter på jobbet. Lite trött men på bra humör för idag är det ju fredag! Så himla kul! Ikväll ska det bara vara girls night in my place, Julia och Camilla kommer och så ska vi äta god mat, dricka vin och kolla på en massa filmer. Mysigt! Frågan är vad man ska bjuda på.. Tänkte kyckling, sallad och beanaisessås men vifår se..
Hörs sen!





PUSS


Tatuering

Som ni vet så ska jag ju göra 3 tatueringar till, en på sidan, en på foten och en på armen (Nästan handleden men ändå inte.. Jag tror jag gör alla på en smäll eller så börjar jag med 2 måste bara ha dem gjorda till somaren så jag kan sola normalt ;) Läääängtar!

Här är lite orkspråk jag tänkt ha..

Alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar

Once you know what love is you never let go

Fall down seven times stand up eight

Beauty lies within the hart

Ad astra - Mot stjärnorna

Never give up


Där hade jag tänkt göra den :) Vad tycks om de?

PUSS


Nu nu nu

Tråkigt att man inte kan vara själv om saker och ting, folk ska alltid hinna före med ALLT.. Nåväl till somaren flyttar jag till GÖTEBOOORG! :D

PUSS


Inspiration

Jag får så mycket inspiration, så mycket färger på alla smycken som jag tillverkat, till somaren kommer de vara gryyyymt snyggt! Nu går vi igenom bokföringen och webbsida. Vi får se hur detta går, hopefully goood! :D

PUSS


Just nu..






Just nu sitter jag och älsklingen och planerar inför framtiden.. Företaget och flytt och ja ALLT! Sååå mysigt! Beställt massor med grejer idag också till företaget och snart förjar kurserna!! :D
Mer om det imorgon!

PUSS

Princeton <3


Va bara tvungen att skriva att jag saknar Princeton så mycket, han är hemma hos mina föräldrar när jag jobbar, så jag har inte träffat honom på snart 2 veckor :/ Men till helgen kommer han nog hem igen :) Är lite sugen på att skaffa en till så att inte Prinsen är själv så ofta men det får väl bli i framtiden..

PUSS


perfekt


Hittade denna bilden på Paulinas blogg Paoulina.tumblr.com 

Men kolla vilken vacker kropp!!!!!



Love



Ego girl





Världens bästa mascara!!



 bilder från igår jag älskar min hårfärg nu faktiskt!

PUSS


Love the fur

Jag igår! Min gamla fuskpäls som jag fortfarande älskar!



PUSS


Eget företag

Nu är det nästan klart, mamma började planera ett smyckesföretag lite innan jul åt mig men hon kommer sälja lite själv också och nu är det nästan klart att till somaren kommer jag nog starta eget. Mamma är så duktig med planering och så förberedelser. Håller er upprättade! :)

PUSS


Smyckesparty

Hallå hallå!

Kom nyss hem från ett smyckesparty, gu va fina smycken det fanns. Jag fick med mig ett jättegulligt halsband där det står carpe diem (ovanligt va?) ;) haha! Men de va riktigt snyggt! Så beställde jag ett halsband till andreas också :) Alla hyltetjejerna va där utom Rebecka då men så mysigt att träffa dem!



PUSS


slapp dag

Igår var jag och Andreas i Falkenberg och firade hans pappa, vi åt på strandbaden, hur mysigt som helst verkligen. Efter det blev det massa drinkar i deras hus. När vi sedan åkte hem vid 12 så kom linda och julia en sväng, jag tog fram whiskeyflaskan ( dock bara jag som drack) Sen va det sovtajm vid 3 tiden. Idag vaknade jag upp utav att älsklingen kom med frulle, jag blev riktigt chockad för han är inte så romantisk av sig ;P Annars har vi bara myst hela dagen, riktigt degat framför massa serier som vi laddat ner.

Här är gårdagens utstyrsel.


PUSS

Plastikopererad neger

Haha från en studentfest förra året var det P-tema så jag tog sama som min pojkväns storasyster Alexandra var..

Kolla in..


Alle med sina gigantiska tits..


Och jag..

Kände mig faktiskt ganska snygg ;P


Ge mig

ge mig värma, solbränna sommarkläder och drinkar!



PUSS


Imorgon

Imorgon kommer den här snyggingen, man blir så glad när hon kommer, hon livar alltid upp stämningen. Älskar dig Nattan! <3

 

PUSS


Beauties



Ska man beställa?


10.42

Jag är sjukt sprallig idag, jag vet inte vad det är men jag känner mig bara sååå glad! ;P Efter jobbet ska jag antagligen träffa flickorna och så ska jag storstäda den snuskiga lägenheten, den är sjukt äcklig nu efter alla förfester vi har haft och fast att man damsugit så är golvet inte mysigt så ska torka och damma ALLT ikväll. Om ni undar varför jag kan sitta och blogga så är det för att det kommer upp ett program som gör att jag inte kan jobba på 10 min och denna kommer ca en gång i timmen. :/


Perfekt nightmare



Brun utan sol



Förresten smörjde in mig i brun utan sol igår med ACO's brun utan sol, dem va sjukt bra! Man fick en jämn fin färg. I ansiktet använder jag en spray brun utan sol för det blir så fin färg i ansiktet. Skönt att man kan få färg för jag kände mig sjukt skabbig innan. Nu ska bara naglarna målas sedan kan helgen krypa in :)

PUSS


Mikrofonkåt

Sitter på kontoret och mikrofonkåt är på radion, jag typ älskar den! ;P


Tar lite pauser då och då från jobbandet så då skriver jag lite inlägg :)

PUSS


Barnmatsdieten

Ohh, tycker det är så fjantigt dem som äter marnmat som en diet! Jag menar vuxna människor??!! Är man så lat att man inte orkar laga nyttig mat? Jag blir så trött på dessa stora bloggare som seriöst skriver ut att dem äter brnmat för att gå ner i vikt.. Äckligt är rätta ordet! BARN äter BARNmat!





Glömde ju..

Glömde ju visa vad jag fick av Andreas på alla hjärtans dag :) söt han är!



PUSS


Friends


Tjejer, tjejer, tjejer vet ni att ni är bra!?


.



Everyone has a lovestory to tell



I spit on your grave

Sett denna filmen? Jag såg den igår och fyy va hemsk den va asså inte läskig utan psykiskt hemsk..
Rätt sevärd film faktiskt, människor kan vara störda ibland asså!


Haha, jag uppdaterar mycker för jag har tråkigt ;P

PUSS


Roses



Tvålen ovan är från Rusta (20kr) och den luktar sjukt gott, rosor. Jag är besatt av den! Man luktar otroligt gott om händerna när man använt den och jag använder den i duschen också för vem vill inte lukta så gott, hur härligt som helst att krypa ner i en nybäddad säng och lukta rosor? Min pojkvän älskar det iallafall ;) Haha!
Tvålen matchar mina rosa handdukar och rosa ljus som är i badrummet. Stackars Andreas som får bo med mig som ÄLSKAR ljusrosa saker ;P


Pink kiss





Sexig bild! Färgen är grymt snygg och cigaretten gör det hela såå sexigt på något sätt..

Jag diggar inte vädret

Hallå hallå!

Sitter på jobbet är dock sjukt trött.. Vill bara hem och sova nu, bara lägga mig med en skål nötter och en bra film under täcket med mina grabbar. Men icke sa nicke! Jag får tänka pengar, pengar, pengar :) Efter jobbet ska iallafall jag och andreas laga lite flygande jacob och sätta på några goa Oc avsnitt :)


PUSS


Indestructible

I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

Nummer 2 kommer snart!




Jao, nu har jag tänkt i typ 1 år så nu jäklar ska jag tatuera mig på sidan och på foten och ett hjärta på handleden, ska boka in alla direkt och kanske om de går göra alla på en gång också! :D Har texten och allt klart så nu är det bara att ringa bästa tatueraren i stan som faktiskt ligger precis nedanför lägenheten, smidigt huh?


Kärlek




Har jag sagt att jag ÄLSKAR min pojkvän, han är liksom så underbar, rolig, smart(ibland iallafall) allt jag vill ha hos en kille. Jag gör allting för honom och han allt för mig! Vi liksom kan sitta och flumma i lägenheten, bara balla ur. Att flytta ihop med Andreas är nog någonting av det bästa jag gjort och att jag skaffade Princeton som för övrigt är VÄRLDENS FINASTE hund, han har så fina färger, mjuk päls, gosig, busig ja allt en liten vovve ska vara! Idag är en sådan dag då jag älskar livet och mina nära och kära runt om mig. Min familj, vännerna, andreas och Prinsen! Men det som får mig att klara allt är vännerna, dem peppar mig hela tiden att man alltid ska följa sina drömmar, kan vara därför jag gjorde min tatuering Follow your dreams jag menar det finns inte mer att säga än att man ska följa sina drömmar i allt man gör och för allt i världen GE ALDRIG UPP! DU klarar allt! Det är mitt motto och jag kommer att nå toppen då jag är nöjd med vad jag blivit.

Följ era drömmar..


Powerwalk!

Ut och gå!




Kände mig lite turr när jag slängde på mig solbrillorna ;)

PUSS




Happy Valentine's day

God morgon och glad alla hjärtans dag på er! Jag bytte blogg för att förra var tråkig. Nu provar vi nytt bloggnamn oh nya bilder så får vi se hur det går! :)

Ikväll kommer Julia och Hampus och myser med oss, god mat och bra filmer! Imorgon är det dags för jobb!



PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0