Kvällens!

img_9898 (MMS)

Kvällens!


hoppsan!?



Torsdag sista dagen på jobbveckan, ledig i...

img_8376 (MMS)

Torsdag sista dagen på jobbveckan, ledig imorgon ikväll blir de Nice! :)


Min nya lilla tubtopp från bikbok, så skön...

img_7645 (MMS)

Min nya lilla tubtopp från bikbok, så skön! :)


Ne jag orkar inte blogga idag, vi hörs imo...

Ne jag orkar inte blogga idag, vi hörs imorgon istället :)


Bilder från igår!

Igår var åkte jag och Frida med Nattan och hennes mamma och pappa till Göteborg för shopping, god mat och fotboll. Det blev en underbart varm och mysig dag :)



Här spelar dem, dock blev det 2-0 till Göteborg så de va ju rätt surt! Men oj va många det var som kollade på matchen det vart över 10000!! Asmycket, eller?


Nattan och Frida i kön in till arenen :) Snyggingar!

Jag kan visa kläderna jag köpte ikväll :)

PUSS

Bloggen krånglar :s försöker fixa ikväll :)

Bloggen krånglar :s försöker fixa ikväll :)


Har legat och solat hela morgonen, börjar ...

img_9686 (MMS)

Har legat och solat hela morgonen, börjar dock kännas att jag bränt mig lite fast de är i och för sig bra för då har man fått färg :) haha! Ikväll är de fest så ska ladda med lite grillat! Hörs när vi hörs!


Strandhäng med andreas familj :) underbar ...

img_1494 (MMS)

Strandhäng med andreas familj :) underbar dag helt enkelt!


Mums!

img_9358 (MMS)

Mums!


Sa vi fest?!!

img_7165 (MMS)

Sa vi fest?!!


Igår när vi var på bulls :)

img_8368 (MMS)

Igår när vi var på bulls :)


Tjena!

Tjena, tjena!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det fina fisken!
Igår var jag och Frida och åt på Harry's sen satte vi oss på bulls med härligt folk. Idag har vi hunnit med att sola (jag är kräfta) vi har brunchat och nu håller vi på och fixar oss inför kvällen då det blir utgång! Dock har jag alltid samma dilemma nämligen vad jag ska ha på mig för något, känns som att min garderob bara är svart och vit och det är ju lite tråkigt, jag vill ha färg massvis med färg i min samling av kläder!
Nu ska jag snabbt ut med Princeton.


Imorgon kommer söta Frida hill och solar m...

img_2475 (MMS)

Imorgon kommer söta Frida hill och solar med mig, pluggas ska de också hinnas med! :) på kvällen blir de kanske premiär på Bratt i Falkenberg!  Shit denna helgen kommer inte bli lugn precis! Men jag älskar att ha mycket kul att göra! :)  Ikväll blir de kanske med    att ta en sväng om med Julia! PUSS


Mattes älskling!

img_1394 (MMS)

Mattes älskling!


I love you




Förlåt

Usch vilken dålig uppdatering MEN jag har haft fullt upp! Ikväll kommer jag skriva om jag ska vara ärlig så somnade jag igår ;P

Några bilder från Moon i lördags!



Söta Frida <3


Hittade denna bild i min mobil dagen efter? haha!

Måste fortsätta jobba! Hörs ikväll!

PUSS

Jag lever!

Hörs ikväll!

Underbar dag!

Haft sjukt mysigt med Camilla och Alexandra idag! <3

Dagens!


mina nya Raybans

Svingod tequila rose likör

Så bunkrade jag upp inför helgen till mig och Andreas :)

Mot city!

Godmorgon eller godmiddag kanske?
Mår ni bra? jag mår iallafall toppen! Nu i skrivande stund kom soleeeen!! :)
Snart ska jag gå in till stan för att träffa Camilla min lilla milf så blir det plugg plugg plugg! Men först ska jag ta mig någon att äta!



It seems to last forever

Hallå i stugorna!

Snart slutar jag jobbet, vilket ska bli så skönt för sedan har jag helg! Dock ska jag plugga med Camilla imorgon och hjälpa till med köket på lördag hemma hos mina föräldrar. Men lördagkväll blir det fest för hela slanten, en liten förferre hos oss kanske eller på uteserveringen? Iallfall så kommer min kära gamla vän Frida Hill och festar till det med mig!

Ikväll kommer Miss J (Julia) och hennes boy på besök till oss, så det får väl bli att köpa lite nötter eller bär till skräckfilmen vi ska se :)


Jag och Miss J på uteserveringen för nån vecka sedan :)

Mycket på gång!

Blev på lite bättre humör nu när jag pratade med Nattan ocg vi har bestämt att vi ska åka till Göteborg den 25 april för att shoppa, umgås och kolla fotboll :) Så otroligt mysigt! Kan hända att Joanna och Lisa vill med också så det blir toppen. Pratade även nyss med Andreas i telefon och vi pratade om att kanske skjuta på resan till maj månad..
Har även planerat att åka och hälsa på Alexandra och Ludwig i Uppsala (Alexandra är Andreas syster och Ludwig hennes sambo) så får se hur det blir med det.
En annan god nyhet är att mamma ställer på cabben imorgon så i helgen blir det till att åka finfint!
Hoppas jag mår bättre till imorgon för att ha ont så som jag har nu är INGEN hit!


Vissa dagar vaknar..


Vissa dagar vaknar man och mår hur bra som helst andra dagar mår man rent utsagt skit. Idag är en sådan dag för mig, jag har ont i hela kroppen och vill helst av allt bara krypa ner till en liten boll under ett stort duntänke. Men det gör jag inte, här sitter jag på jobbet och kämpar med att hålla humöret upp bara för dem andras skull. Det är trist väder, jag har ont, saknar min hund, vill flytta till göteborg. Ja, jag är extremt negativ idag men det får man vara vissa dagar! Imorgon kanske blir en bra dag, det är ju så mycket som händer nu, jag borde ju ha energi eller borde iallafall vara positiv men jag kan bara inte..

12 april




Bilder från helgen

Det får bli bilder från helgen istället för en massa text, jag tycker personligen att bilder är mycket mer intressant än text!



Fredagsens outfit och facelook


Mys med fina mäniskor på uteserveringen :)


Lördagen slappade jag och älsklingen tills det var dags att fixa sig igen för ännu en utgång.


Igår (söndag) åkte vi hem till mina föräldrar för att hjälpa dem lite med köket och umgicks lite.

Nu är det dags för jobb igen, hörs ikväll!

PUSS

Egentid

Hejsan svejsan!

Idag har jag bara suttit och pluggat, vilket har gått jättebra!

Just nu sitter jag med chokladansiktsmask, fasen va gott den luktar!! Me like! Ska gå ut med Princeton strax. Efter de ska jag fixa mina naglar både tår och händer sedan platta mitt hår och fika mig lite, för blir nog en liten utgång ikväll. Imorgon lir det till att åka hem till mina päron i Hylte och hjälpa till med köket (dem bygger om). Ta en fika och prata med mamma måste jag ju också göra! :)




PUSS

Gårdagens outfit





4 år & 5 månader

Fick nyss ett sms av Andreas och han berättade att vi har varit tillsammans 4 år och 5 månader idag :) Tur att han har koll ;)
Ne, men fattar ni hur länge de är??! och jag är fortfarande lika kär! Jag älskar dig Andreas Larsson! Tack för att du finns och tar hand om mig så som bara du kan<3


Bild: Midsommar hos Emelie och Erman! 2007?


My new bikini

Måste ju visa min fina bikini jag köpte för någon vecka sedan, älskar verkligen bikinis så kan ha upp mod 30 stycken i min lilla låda. Dock köper jag ca 5 nya varje år, man vill ju byta och så :)

Den är vit men lite guldiga stygn i och guldiga pärlor på slutet av bandel, snygg och enkel helt enkelt!


 Den ska användas flitigt på semestern i slutet av denna månaden med Andreas! :) Jag vill till Dubai, vad tror ni, någon som varit där?

PUSS


Godmorgon!

Godmorgon!

Usch va trött jag har när jag gick upp i morse, har vaknat flera gånger inatt och varit kallsvettig. Har väl drömt någon mardröm. Gick iallafall upp och klädde på mig och gick till bussen. Nu sitter jag på jobbet och jobbar för fullt, men håller dock på att somna hela tiden ;P
Nu är det mycket Göteborgs prat mellan mina och Andreas familjer och företaget smyger sakta men säkert på. I maj blir det till att åka upp och söka lite jobb i Göteborg får se om jag kan få något. :) Men ni ska bara veta vad jag längtar till att flytta!!


Förra gången jag hade mörkt hår


Som ni vet så håller jag nu på med GI dieten så det här är mitt matschema idag mitt mål är att gå ner och väga 52!

Frukost: Omelett med bacon och broccoli
Mellanmål: Turkisk yoghurt med hallon och mandel
Lunch: Kött, sallad och hemmagjord svampsås
Mellanmål: 2 rutor 86% cholkad
Middag: Kyckling, fetaost och sallad

The loved ones

Om ni vill må riktigt dåligt och sitta och hålla händerna för ögonen hela tiden för att filmen är såå äcklig så borde ni kolla på den här The loved ones, det var den mest psykiskt störda film jag någonsin har sett.


Like sisters



Ja, man märker vem som är yngst!

Mamma och pappa <3

Mina underbara föräldrar, ni är verkligen världens bästa föräldrar! Så fina och kära i varandra fortfarande är ju helt otroligt härligt! Ni ställer alltid upp och gör allt för mig och Marcus, passar Princeton varje vardag och allt och ni ska veta att vi gör allt för er! Jag älskar er!



Whyyyyy??

Hittade nyss den här bilden på Martin och Annie, FYYYYYY Martin vad gör du???

En helt vanlig dag

En vanlig dag går jag upp halv 6, äter frukost och klär på mig och så går sedan till bussen. Kommer till jobbet, jobbar halv 10 är det mellanmål till 10 sedan jobba igen, klockan 1 är det middag sedan jobba igen och slutar halv 4, tar bussen hem och försöker komma ut på en springrunda eller styrketräna hemma. dricker MYCKET vatten är superviktigt! Sedan duschar jag och slänger på mig myskläder sedan brukr tjejerna komma och kolla film och prata skit med mig.
Helgerna ser inte alls ut på detta sett då jag mestadels ligger och är bakis eller har helgen som en vilohelg. Det är ju då man ska vila upp sig inför kommande jobbvecka.

Just nu längtar jag tills vi flyttar till Göteborg!


Matschema

Vilken god frukost jag åt idag, turkisk yoghurt med blåbär och hallon och herrejesus va gott! Mellanmål blev lufttorkad skinka med mozarella och tomater. Middagen nu består av en äggomelett :)
Ikväll blir det mys med kött, tzatziki och kokta grönsaker till efterrätt blir det en liten smootie med smak av blåbär, får hoppas att mina flickor jojnar mig så vi kan kolla skräckfilm innan Big brother börjar. Skräckfilmen heter session 9 och utspelar sig på ett mentalsjukhus.

Vilka minnen <3


Inspiration




Härliga vårkläder!

Två bilder som visar..

Två bilder som visar lite var jag har haft för mig under helgen, uteserveringarna har öppnat och det gillar vi starkt! :)




En liten dagens





RSS 2.0